VEDLIKEHOLD LEDD OG SUNN BRUSK

Bend kombinerer oljen til de tre superfrøene svartkummen frø, linfrø og gresskarfrø med virkestoffene kurkumin, glucosaminsulfat og levagen.

Resultatet er en 30mL naturlig og smakfull juicepose som er rik på antioksidanter og som bidrar til dannelse av sunn brusk og vedlikehold av sunne ledd og bein.

Hver eneste ingrediens i Bend er håndplukket for å klare å skape en synergistisk blanding som demper betennelse, bygger brusk og styrker senene. 

NÆRING FRA NATUREN TIL ALLE 360 LEDD

Som alle andre deler av kroppen, trenger også ledd og brusk spesielle næringsstoffer for å holde seg sunne og fungerende. Sunne ledd er viktig for en aktiv livsstil, spesielt når vi blir eldre.

FORDELER MED BEND

  • Bidrar til dannelse av sunn brusk
  • Opprettholder sunne ledd
  • Bidrar til vedlikehold av sunne bein
  • Kraftige antioksidantegenskaper
  • Hjelper sunn gen-signalering
  • Gir påfyll av viktige vitaminer, mineraler, fettsyrer og aminosyrer

HVORDAN BEND VIRKER

Hver ingrediens i Bend har sin spesifikke rolle. Svartkummen frø reduserer betennelser i ledd, mens kurkumin fra gurkemeie gjenoppbygger og styrker brusk. Andre næringsstoffer arbeider for å gi næring til cellene dine, bekjempe oksidasjon og redusere miljøbelastninger for å sikre at leddene dine føles sterke og unge. Dette tilskuddet kamuflerer ikke problemene dine, men løser dem.

INGREDIENSER I BEND

SVARTKUMMEN FRØ

Svartkummen (eller svartkarve, svartfrø) er et frø av planten Nigella sativa. Frøet er spesielt kjent for de antiinflammatoriske egenskapene. Det viktigste virkestoffet i frøet synes å være thymoquinon, en kraftig antiinflammator som ennå ikke er funnet i noen annen plante. Thymoquinon er kjent for å lindre kroniske betennelser, for å være immunstimulerende og antimikrobiell.

Vitaminer:
A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E

Mineraler:
Fe, Zn, K, Ca, P, Mg, Fe, Na

Essensielle aminosyrer:
Val, Leu, Ile, Phe, Lys, Met, Thr

Essensielle fettsyrer:
Omega-6

LINFRØ

Inneholder fettsyrer og en kraftige antioksidanter som gir kroppen din det den trenger for å støtte friske ledd og lindre mindre muskelsmerter. Flere fordeler med linfrø inkluderer forbedret fordøyelse, hudforbedring, kardiovaskulær helse, kolesterol og hormonbalanse - og dette er bare begynnelsen!

Vitaminer:
A, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, E, K

Mineraler:
K, Ca, P, Fe, Mg, Cu, Zn, Mn, Se

Essensielle aminosyrer:
Val, Leu, Ile, Phe, Trp, Met, Thr

Essensielle fettsyrer:
Omega-6 og Omega-3, ratio 1:3,5

LEVAGEN

En naturlaget forbindelse som støtter dannelsen av brusk, og holder leddene sunne og ungdommelige. Levagen er en naturlaget forbindelse som kroppen din skaper som en første respons på stress og skade.

KURKUMIN

Kurkumin er den aktive ingrediensen i gurkemeie som er kilden til så mange fordeler. For tiden er det over 12 500 faglige vurderte artikler publisert som viser gurkemeiens fordeler. Det mest kraftfulle aspektet ved kurkumin er dens evne til å kontrollere hevelser, så vel som en naturlig lindring ved ubehag, blant mange andre fordeler.

GLUKOSAMINSULFAT

Vår plantebaserte kilde til glukosaminsulfat var ikke lett å finne. Dette er en essensiell aminosyre som kroppen krever. Det støtter dannelsen av brusk, og holder leddene sunne.