MINDRE BETENNELSE OG MER ENERGI

Soul kombinerer oljen til de tre superfrøene fra svartkummen, svartbringebær og chardonnay drue med virkestoffene d-ribose og trans-resveratrol. 

Resultatet er en 60mL naturlig og smakfull juicepose som er rik på antioksidanter og som har antiinflammatoriske, energigivende og foryngende egenskaper. 

Soul er det første og det ledende frønærings produktet til Rain. Det er det mest solgte av Rain sine frønæringer og er et allsidig kosttilskudd som passer de aller fleste. 

BOOST DIN ENERGI NATURLIG

I motsetning til andre kosttilskudd og energidrikker, inneholder Soul ingen skadelige eller vanedannende kjemikalier som kun bidrar til midlertidige energi-boosts etterfulgt av energi-krasj. 

FORDELER MED SOUL

  • Øker energien på en naturlig måte
  • Får deg til å føle deg uthvilt, restituert og fresh
  • Reduserer betennelse på cellulært og muskulært nivå
  • Bekjemper skadelige frie radikaler og beskytter kroppen din på cellenivå
  • Fremmer ungdommelighet med 60% reduksjon i cellealdring
  • Forkorter restitusjonstiden
  • Gir påfyll av viktige vitaminer, mineraler, fettsyrer og aminosyrer

HVORDAN SOUL VIRKER

Inflammasjon og oksidasjon forårsaket av frie radikaler er årsak til lidelser og sykdom som rammer millioner av mennesker hvert år. Soul spiller en viktig rolle med å bekjempe de skadelige frie radikalene ved å tilføre viktig næring kroppen trenger for å holde seg frisk. Laboratorietester utført ved Brunswick Labs viser at Soul har et potensiale for å redusere cellulær inflammasjoner med inntil 33%. Sammenlignet med tilsvarende produkter ga Soul en 2,5x økt reduksjon av antioksidanter. Soul bidrar også til en signifikant økning av proteinet Sirtuin som antas å spille en viktig rolle for lang levetid og reduksjon av aldersrelaterte sykdommer.

Soul bidrar til et naturlig og varig energioverskudd for både kropp og sjel. Hver juicepose tilfører vitale næringsstoffer som man trenger for å bevare mental klarhet og for å leve et aktivt liv.

INGREDIENSER I SOUL

SVARTKUMMEN FRØ

Svartkummen (eller svartkarve, svartfrø) er et frø av planten Nigella sativa. Frøet er spesielt kjent for de antiinflammatoriske egenskapene. Det viktigste virkestoffet i frøet synes å være thymoquinon, en kraftig antiinflammator som ennå ikke er funnet i noen annen plante. Thymoquinon er kjent for å lindre kroniske betennelser, for å være immunstimulerende og antimikrobiell. 

Vitaminer:
A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E

Mineraler:
Fe, Zn, K, Ca, P, Mg, Fe, Na

Essensielle aminosyrer:
Val, Leu, Ile, Phe, Lys, Met, Thr

Essensielle fettsyrer:
Omega-6

SVARTBRINGEBÆR FRØ

Svartbringebær kalles av noen "Kongen av bær" grunnet dets mange helsemessige fordeler. Bæret er blant topp ti frukt og grønnsaker med høyt innhold av antioksidanter, og da særlig ellaginsyre. I tillegg til de anti-inflammatoriske egenskapene kan det gi immunstimulerende, antikarsinogene/antimutagene egenskaper på kreftceller, bedre hjertehelse, bidra til vekttap og bedre øyehelse (grunnet høye verdier av anthocyanin). 

Vitaminer:
A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, C, E, K

Mineraler:
K, P, Ca, Mg

Essensielle aminosyrer:
Val, Leu, Ile, Phe, Trp, Lys, Met, Thr

Essensielle fettsyrer:
Omega-6 og Omega-3, ratio 2:1

CHARDONNAY DRUEFRØ

Chardonnay er en grønn drue fra Sør-Frankrike. En av de mest aktive ingrediensene i disse druene er flavonoider, som gjerne kalles "naturens beste hjertemedisin". Flavonoider finnes også i vin, noe som kan ha bidratt til oppfatningen av at et glass vin for dagen er godt for hjertet. Flavonoider kan bidra til å senke kolesterolet, blodtrykket, blodsukkeret og redusere kolesterol oksidering. 

Vitaminer:
B1, B2, B6, C, E, K

Mineraler:
K, Ca, Zn, Mn, Fe, Cu

Essensielle aminosyrer:
Val, Leu, Ile, Phe, Lys, Met, Thr

Essensielle fettsyrer:
Omega-6

D-RIBOSE

D-Ribose har i lengre tid blitt brukt som et kosttilskudd av idrettsutøvere. Det er et naturlig forekommende sukker som produseres i kroppen, som er en av byggeklossene i cellenes DNA og som har en sentral rolle i energi-omsetningen i celler gjennom dannelse av ATP. ATP stimulerer kroppens celler til raskere å reprodusere seg selv og reparere skader i vev og muskler som kan bidra til mindre muskel fatigue, tretthet, raskere restitusjon, økt muskelstyrke og bedre utholdenhet.

TRANS-RESVERATROL

Resveratrol produseres naturlig av planter for å overleve tørke og sykdommer. Det produseres to ulike former av resveratrol, en cis-form og en trans- form, hvor den siste er den mest biologisk aktive. Resveratrol tilhører en gruppe virkestoff som kalles polyfenoler. Resveratrol er en kraftig antiinflammator og antioksidant som man bl.a. også finner i chardonnay druefrø og svartbringebær frø. Det kan forebygge stress, betennelser, virke immunstimulerende og antimikrobielt.