BEDRE HJERTEHELSE OG VEKTREDUKSJON

Soul Red kombinerer oljen til de tre superfrøene fra røde bringebær, svartkummen og chardonnay drue med virkestoffene d-ribose og trans-resveratrol.

Resultatet er en 30mL naturlig og smakfull juicepose som er rik på antioksidanter og som har antiinflammatoriske og foryngende egenskaper. 

Soul Red inneholder de samme gode ingrediensene som Soul, men hvor svartbringebær frø er byttet ut med røde bringebærfrø. Dette gjør Soul Red spesielt egnet til å bedre hjertehelsen og bidra til slanking.

BOOST FOR KROPP OG HJERTE

Det er vanskelig å finne et naturlig kostholds produkt med en så utfyllende liste med helse fordeler. Men med den utrolige kraften fra næringen i superfrøene brukt av Rain er dette nå mulig.

FORDELER MED SOUL RED

  • Styrker kroppen din på cellenivå med antioksidant beskyttelse
  • Forkorter restitusjonstiden med sine kraftige næringsstoffer
  • Hjelper deg med å gå ned i vekt, se slakere ut og du får bedre metabolisme
  • Med 80% reduksjon i cellulær betennelse, kan du leve smertefritt
  • Hjelper deg til å føle deg sunnere og mer opplagt med forbedret hjertehelse
  • Fremmer ungdommelighet med 80% reduksjon i cellealdring
  • Gir påfyll av viktige vitaminer, mineraler, fettsyrer og aminosyrer

HVORDAN SOUL RED VIRKER

I motsetning til svartbringebærfrø er det mange studier på de kardiovaskulære egenskapene til røde bringebærfrø som finnes i Soul Red. Det er kjent at røde bringebærfrø har kardiovaskulære egenskaper som senkning av blodtrykket, reduksjon i oksideringen av lipider, senkning av kolesterolet og senkning av blodsukkeret. Dette, kombinert med en reduksjon i cellulær inflammasjon og oksidasjon er med på å gi deg en bedre hjertehelse så du kan være mer aktiv, noe som hjertet trenger for å fungere optimalt.

1 til 2 Soul Red juiceposer for dagen vil booste cellemetabolismen, øke forbrenningen og redusere betennelse i fettceller man får ved overvekt/fedme. Mye av dette er takket være de helsebringende effektene av antioksidanter, fiber og D-Ribose som finnes i Soul Red. Kickstart vektreduksjonen sammen med Soul Red.

INGREDIENSER I SOUL RED

RØDE BRINGEBÆR FRØ

Røde bringebærfrø er blitt brukt i folkemedisin lenge før vår tidsregning og de ble først dyrket av romerne i år 400. De er fulle av antioksidanter og som svartbringebærene er de antiinflammatorisk, antimutagen, antikarsinogen og styrker immunsystemet. Røde bringebærfrø har i tillegg godt dokumenterte positive effekter på hjerte/kar systemet og på vektnedgang.

Vitaminer:
A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, C, E, K

Mineraler:
K, P, Ca, Mg

Essensielle aminosyrer:
Val, Leu, Ile, Phe, Trp, Lys, Met, Thr

Essensielle fettsyrer:
Omega-6 og Omega-3, ratio 1,3:1

SVARTKUMMEN FRØ

Svartkummen (eller svartkarve, svartfrø) er et frø av planten Nigella sativa. Frøet er spesielt kjent for de antiinflammatoriske egenskapene. Det viktigste virkestoffet i frøet synes å være thymoquinon, en kraftig antiinflammator som ennå ikke er funnet i noen annen plante. Thymoquinon er kjent for å lindre kroniske betennelser, for å være immunstimulerende og antimikrobiell.

Vitaminer:
A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E

Mineraler:
Fe, Zn, K, Ca, P, Mg, Fe, Na

Essensielle aminosyrer:
Val, Leu, Ile, Phe, Lys, Met, Thr

Essensielle fettsyrer:
Omega-6

CHARDONNAY DRUEFRØ

Chardonnay er en grønn drue fra Sør-Frankrike. En av de mest aktive ingrediensene i disse druene er flavonoider, som gjerne kalles "naturens beste hjertemedisin". Flavonoider finnes også i vin, noe som kan ha bidratt til oppfatningen av at et glass vin for dagen er godt for hjertet. Flavonoider kan bidra til å senke kolesterolet, blodtrykket, blodsukkeret og redusere kolesterol oksidering.

Vitaminer:
B1, B2, B6, C, E, K

Mineraler:
K, Ca, Zn, Mn, Fe, Cu

Essensielle aminosyrer:
Val, Leu, Ile, Phe, Lys, Met, Thr

Essensielle fettsyrer:
Omega-6

D-RIBOSE

D-Ribose har i lengre tid blitt brukt som et kosttilskudd av idrettsutøvere. Det er et naturlig forekommende sukker som produseres i kroppen, som er en av byggeklossene i cellenes DNA og som har en sentral rolle i energi-omsetningen i celler gjennom dannelse av ATP. ATP stimulerer kroppens celler til raskere å reprodusere seg selv og reparere skader i vev og muskler som kan bidra til mindre muskel fatigue, tretthet, raskere restitusjon, økt muskelstyrke og bedre utholdenhet.

TRANS-RESVERATROL

Resveratrol produseres naturlig av planter for å overleve tørke og sykdommer. Det produseres to ulike former av resveratrol, en cis-form og en trans- form, hvor den siste er den mest biologisk aktive. Resveratrol tilhører en gruppe virkestoff som kalles polyfenoler. Resveratrol er en kraftig antiinflammator og antioksidant som man bl.a. også finner i chardonnay druefrø og svartbringebær frø. Det kan forebygge stress, betennelser, virke immunstimulerende og antimikrobielt.