Ønsker du en ekstra inntektskilde?

Dersom dette er tilfelle og du interesserer deg for helse og sunn mat så har du kommet til den rette plassen. Bli med meg i teamet av salgsrepresentanter for Rain Norge du også! 

Kan du tenke deg å jobbe med frønæring?

Jobb der det måtte passe deg. Jobb når det måtte passe deg. Jobb så mye som det måtte passe deg. Rain tilbyr personlig utvikling, nye bekjentskaper, spennende opplevelser og mulighet for økonomisk frihetDet krever ingen forkunnskaper, alle kan få det til og teamet er der for å støtte deg hele veien. Bli med i teamet du også!

Hvem er vi?

Vi er kvinner og menn i alle aldre fra hele Norge som interesserer oss for helse og frønæring og som ønsker en ekstra inntekt. Vi er nå flere tusen selgere i Norge, men det er alltids plass til flere da frønæring er et voksende marked mye grunnet økt fokus på trygg, naturlig og økologisk mat.  

Hva gjør vi?

Som salgsrepresentanter selger vi Rain sine frønæringsprodukter via vår egen personlige nettside som man får tildelt når man blir med. Vi får provisjon per salg og på salget til de man eventuelt rekrutterer til Rain Norge. Det er også mulig å tjene flere bonuser og diverse tillegg etter hvert som man jobber seg oppover i organisasjonen. For å klare dette må vi promotere Rain sine frønæringsprodukter og få interesserte til å kjøpe produkter via nettsiden vår. Noen blogger, noen er på Instagram, Facebook, Twitter, TikTok eller andre sosiale medier. Andre oppsøker nye kunder aktivt ved å invitere til salgskvelder, står på stands på ulike messer, holder foredrag o.l. Det er helt opp til hver enkelt hvordan man velger å promotere. 

Hvordan kan jeg bli med?

Det første trinnet er å klikke på linken "BLI MED" og følge instruksjonene som følger. Når man registrerer seg første gangen velger man en startpakke (til en gunstig pris) som kan være greit for å få testet ut de ulike produktene, eller når man trenger vareprøver til eventuelle nye kunder. 

Når du er ferdig med registreringen er du offisielt en ny uavhengig Rain partner og kan begynne å selge frøproduktene videre til dine nye kunder. Om dette høres uoverkommelig ut så fortvil ikke. På Rain sine nettsider og gjennom appen som du får tilgang til er det flere opplæringsvideoer og hjelp til hvordan man skal begynne som ny selger uten tidligere erfaring. 

Dersom du ha spørsmål eller er usikker på om dette kan passe for deg, se videoen "Escape The Rat Race" og ta kontakt med meg for veien videre.